Start verkoop Nieuw Rijnvaert fase 1a op 31 mei 2023

Op 31 mei 2023 start Adriaan van Erk met de verkoop van de woningen in de eerste fase van Nieuw Rijnvaert. Het gaat hierbij om 40 woningen, de verkoop van de 2 vrij kavels start naar verwachting in 2024. Wilt u ook heerlijk wonen aan het water? Lees dan snel verder!

De woningen in fase 1A

In de eerste fase van Nieuw Rijnvaert realiseren we verschillende type woningen. Grofweg zijn er 5 types te onderscheiden: villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in 2 varianten en herenhuizen. Maar elk bouwnummer heeft andere afmetingen of is gespiegeld en is dus uniek.

Elk huis heeft een eigen ligplaats voor een sloep, dubbele openslaande deuren naar de tuin en mooi metselwerk met Vogelensangh stenen. Met standaard 4 slaapkamers – uit te breiden naar maar liefst 5 slaapkamers – aan ruimte geen gebrek! De luxe badkamer en separate toilet zijn uitgevoerd met hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en de mooie, luxe keuken heeft standaard Siemens apparatuur.

Uiteraard zijn de woningen ontzettend energiezuinig – bijna energieneutraal – met zonnepanelen en een bodemwarmtepomp met zomers topkoeling.