Nieuw Rijnvaert

Voel u thuis in Nieuw Rijnvaert

Op de grens van Oegstgeest en Rijnsburg, in het verlengde van het succesvolle project Rijnvaert,  komt Nieuw Rijnvaert. Het waterrijke karakter, het vele groen en de ruimtelijke opzet leggen de basis voor een fijne uitstraling van een Oud Hollands dorp.

Water in de hoofdrol

Water is niet te missen in Nieuw Rijnvaert. U kijkt erop uit, woont er langs en er komen ook huizen met tuin direct aan het water. De Singel slingert door het gebied en vormt daarmee het hart van Nieuw Rijnvaert. Hiervandaan vaart u zo de Oude Rijn op. Langs de watergang verrijzen groene oevers, overtuinen, avontuurlijke plekken om te spelen én aanlegmogelijkheden voor een bootje. Ga lekker zitten langs de waterkant of stap in uw boot en vier vakantie in uw eigen buurt. Zoals de Leidse grachten of de Kagerplassen.

Wat een fijne plek om te wonen

Nieuw Rijnvaert ligt aan de rand van Rijnsburg en Oegstgeest. Een fijne plek om te wonen door de uitstekende bereikbaarheid en de vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Ook op het gebied van voorzieningen zit u hier goed, want u kunt gebruik maken van alles wat Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest, Valkenburg en Oegstgeest aan de Rijn te bieden hebben.